Dacia a anunţat lansarea pe piaţa din România a serie limitate Duster Extreme

Producătorul auto Dacia a anunţat, luni, lansarea pe piaţa din România a serie limitate Duster Extreme, cea mai echipată versiune a modelului fabricat la Mioveni.

„Beneficiind de un look exclusiv, noua serie limitată oferă în standard toate echipamentele disponibile pe versiunea superioară de echipare ‘Prestige’, la care se adaugă dotări precum funcţia mâini libere, camera multiview sau avertizorul pentru unghi mort. La interior, Seria Limitată Duster Extreme dispune de scaune faţă încălzite, cu tapiţerie specifică şi cu elemente de design de culoare orange. Atât volanul cât şi maneta schimbătorului de viteze sunt îmbrăcate în piele”, se arată într-un comunicat al producătorului auto.

Conform aceleiaşi surse, sunt disponibile două versiuni de motorizare, una pe motorină şi alta pe benzină: Blue dCi 115 şi TCe 150.

Dacia mai anunţă că automobilele din seria limitată pot fi comandate începând de luni în întreaga reţea de agenţi autorizaţi din România, la preţuri cuprinse între 21.900 de euro şi 22.550 de euro. AGERPRES