Produs de Cluj – 100% Românesc, la Palas: articole meşteşugite, bunătăţi tradiţionale și suveniruri autohtone

Producătorii tradiționali și meșterii populari din Cluj aduc, din nou, la Iași produse speciale pentru sufletul fiecărui iubitor de lucruri autentice. În Atriumul Palas, până pe 20 ianuarie, la standurile Asociației Produs de Cluj vei găsi obiecte lucrate manual, preparate rafinate, cosmetice bio, costume populare și multe altele. Talentații meșteri te așteaptă să pășești într-o lume plină de culori, arome și să descoperi o parte din specificul românesc.

Produs de Cluj – 100% Românesc revine la Palas cu bunătăți, suveniruri și multe surprize autentice. În Atrium, începând de joi, 13 ianuarie 2022, până joi, 20 ianuarie 2022, vei descoperi o lume a tradițiilor și a produselor 100% românești. Astfel, te poți bucura și de această dată de articole de artizanat, meșteșugite de oameni cu har și dragoste de frumos, dar și preparate alimentare gătite după rețete vechi. Dacă iubești portul popular, poți achiziționa costume tradiționale și podoabe specifice, lucrate de mână, așa cum au învățat meșterii de la înaintași, dar și fuste chic, toate potrivite secolului al XXI-lea. Cunoscătorii vor aprecia lavanda și beneficiile  sale, pentru că vor găsi o multitudine  de produse realizate din această plantă, iar cosmeticele bio sunt potrivite tuturor celor care țin la sănătate, natură și la protejearea planetei. De asemenea, pofticioșii vor aprecia ciocolata de casă și turta dulcemierea de albine, energizantele pe bază de produse apicole sau „licoarea” atât de specifică acestei zone a țării. Bijuteriile, jucăriile și alte suveniruri completează lista de „bunătăți” aduse de la Cluj.

Și dacă tot ai ajuns la Palas, nu uita de promoțiile pe care ți le-au pregătit brandurile tale favorite și care țin până la finalul lunii ianuarie! Astfel, îți poți reîmprospăta garderoba cu piesele vestimentare care îți definesc stilul la prețuri cu până la 70% mai mici.