BROW Bar & More a deschis în ansamblul Palas o locație dedicată stilizării sprâncenelor

Modelarea sprâncenelor este conceptul care a revoluționat industria beauty de-a lungul timpului. Apărute recent, tehnici precum laminarea sau micropigmentarea au deschis o nouă eră în industrie. BROW Bar & More a inaugurat recent, în ansamblul Palas, primul salon din Iași specializat în design-ul sprâncenelor.

De curând, în ansamblul mixed-use Palas, a fost inaugurat BROW Bar & More, unde cei care vor ca sprâncenele lor să fie perfecte beneficiază de tratamente personalizate. Aflată la parterul clădirii United Business Center 1, în zona restaurantului Miraval, noua locație este o premieră în Iași, fiind specializată în design-ul sprâncenelor, concept care a luat avânt în ultima perioadă și care a revoluționat industria de beauty.

Pensatul cu ață, ceară sau pensetăvopsitul sprâncenelorlaminarea genelor cu keratină, make-up complex ori un look natural sunt propunerile cu care te așteaptă specialiștii BROW BAR & MORE, care se numesc și BROW Masters. În același timp, înainte de a începe sesiunea de răsfăț, clienților li se fac recomandări pentru forma ideală a sprâncenelor, în funcție de cea a feței.

Pe lângă modelarea sprâncenelor, specialiștii de la BROW Bar & More te pot ajuta și cu sfaturi în legătură cu produsele tale de make-up. Dacă vii cu portfardul, primești consiliere de la BROW Masteres, care îți vor spune ce produse ți se potrivesc, la care ar trebui să renunți, dar îți vor oferi și multe tips & tricks pentru un look adaptat stilului tău.

Pentru a fi mereu la curent cu toate tendințele și noile tehnologii din industria de beauty, fiecare BROW Master trece printr-un program special de training, care sintetizează cele mai importante noțiuni din programe de studiu ample, de la școli de specialitate din SUA, Rusia și Franța.

Descoperă cel mai nou concept de beauty, la BROW Bar & More din Palas!