Bucură-te de savoarea preparatelor asiatice la Vietnam Express, noul restaurant din Iulius Mall Iași!  

 

Iulius Mall Iași aduce în portofoliul său cele mai exotice „destinații” culinare. De data aceasta, vă invită să pășiți în savuroasa lume gastronomică a Asiei, prin inaugurarea noului restaurant Vietnam Express! Localizat în food court-ul din Iulius Mall, restaurantul te va încânta cu celebrul preparat al continentului, ramenul, gătit după specificul a trei țări diferite: China, Japonia și Vietnam.

Vizitează noua locație din Iulius Mall Iași, Vietnam Express, pentru a avea parte de o călătorie în bucătăria Asiei de Est, chiar în inima cartierului Tudor Vladimirescu! Tot ce trebuie să faci este să alegi destinația culinară – : China, Japonia sau Vietnam – , fiecare dintre acestea având modalități specifice de preparare a ramenului. Astfel, conceptul inedit al Vietnam Express constă în faptul că îți gătește și îţi oferă, rapid, porția de supă preferată. În plus, poți alege să îți construiești propriul meniu, cu o garnitură de orez japonez cu sos teriyaki sau năut cu sos vietnamez, alături de unul sau două feluri de carne, gătite în stil asiatic.

La Vietnam Express îți poți realiza meniul cu pui masala, teriyaki sau dulce-acrișor, porc picant, pachețele vietnam, pachețele King sau colțunași cu creveți. În final, dacă îți dorești să încerci un desert proaspăt, cu specific asiatic, încearcă budinca de orez ce este disponibilă în meniu!

 

Dacă vrei o porție de ramen, preparat cu o tradiție de peste 4.000 de ani, alege supa ramen chinezească, alături de felul tău preferat de carne: pui, vită sau porc. Tăiețeii de grâu se alătură supei de pui, asezonate cu un mix de ingrediente specifice: usturoi, ghimbir, ulei de susan și sos de soia, obținând, în final, gustul iubit de asiatici.

Totuși, dacă îți dorești să încerci una dintre mâncărurile preferate din Țara Soarelui Răsare, încearcă supa ramen japoneză, disponibilă alături de unul dintre cele trei tipuri de carne. Având o tradiție de aproximativ 100 de ani, ramenul Japoniei are la bază Motodare, acesta fiind sosul ce face specificul rețetei. Acesta  intensifică aroma tăiețeilor din grâu, iar supa, în final, poate avea un gust complex. Topping-urile, printre care oul fiert, ceapa verde, ardeiul gras și ciupercile specifice – urechile de lemn – aduc un plus de savoare.

 

Pentru o experiență completă a bucătăriei asiatice, încearcă supa ramen vietnameză, cu tăieței din orez și supa ce poate fi condimentată cu diverse mirodenii specifice. Aceasta este considerată a fi un fel de mâncare complet, având în compoziție carbohidrați, proteine și grăsimi sănătoase.