Flash Cash revine în Palas: trei zile cu premii pe loc, dar și cu reduceri de până la 70%!

Un nou an, 2022, înseamnă noi evenimente și experiențe de care trebuie să te bucuri așa cum se cuvine, iar Palas este alături de tine cu o super promoție. În perioada 2 – 4 februarie 2022, are loc o campanie fulger, Flash Cash.

 

Săptămâna aceasta începe Flash Cash la Palas, iar reducerile și premiile sunt „actorii principali”. Timp de trei zile, de miercuri, până vineri, în perioada 2 – 4 februarie, ești premiat pe loc la cumpărături.  Fie că alegi să îți achiziționezi articole călduroase pentru sezonul de iarnă, cadouri pentru cei dragiproduse de make-up sau vei da un refresh garderobei tale, asigură-te că ai trecut pe lista de „must have” toate piesele de care ai nevoie.

Dacă vii la centrul de premiere din zona Guess cu un bon sau mai multe bonuri fiscale pentru cumpărături de minimum 300 de lei din magazinele Palas, primești instant un cec cadou în valoare de 50 de lei. Cu cât cumperi mai mult, cu atât premiul oferit este mai mare! Așa că dacă ai achiziționat produse de minimum 1.000 de leiprimești un cec cadou de 100 de lei. Regulamentul campaniei poate fi consultat pe www.palasmall.ro.

 

Nu uita că brandurile tale favorite din Palas au promoții de până la 70% la o varietate de piese vestimentare. Descoperă lista reducerilor, accesând catalogul online!