Fidelity by Iulius Mall Iași te surprinde cu noi vouchere în aplicație

 

Terapia pentru suflet: shopping la Iulius Mall Iași. Beneficii pentru buzunarul tău? Aplicația Fidelity instalată direct pe telefon! Iubim să te răsplătim pentru fidelitatea ta, tocmai de aceea am introdus în aplicație noi vouchere de care te poți bucura.

Am dat update beneficiilor Fidelity by Iulius Mall Iași! Aplicația ce îți returnează 5% din totalul cumpărăturilor în portofelul tău virtual îți oferă noi vouchere pentru locațiile tale preferate, iar drumul spre oferte este unul simplu. Primul pas: descarcă aplicația. Pasul doi: creează-ți cont și loghează-te în aplicație. Pasul trei: shopping time! Dar nu uita să mergi cu bonurile la Centrul Info și să scanezi codul unic.

După o zi de shopping, foamea pune stăpânire pe tine, iar în aplicație, voucherele îți stau la dispoziție. Mado, Cartofisserie și Kung Food îți oferă clipe delicioase în foodcourt, iar Teo’s Cafe un boost de energie. Iar dacă „stresiunea” și-a pus amprenta asupra ta sau pur și simplu îți dorești un moment de răsfăț, Donna Carina este locul potrivit pentru tine.

Așa că grăbește-te în App Store sau Google Play și descarcă aplicația!