ASF are un nou site de educaţie financiară

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a lansat noul site de educaţie financiară – www.edutime.ro – care s-a transformat dintr-un portal de prezentare a activităţii într-o resursă de proiecte, programe şi informaţii dedicate persoanelor care vor să-şi îmbunătăţească cunoştinţele în domeniul financiar, potrivit unui comunicat remis vineri AGERPRES.

Conform sursei citate, programele de educaţie şi cursurile susţinute de lectorii ASF, prezentate pe site, sunt structurate pe categorii de cursanţi (elevi, studenţi, profesori etc.), iar secţiunile au fost gândite astfel încât să ofere utilizatorilor posibilitatea de a găsi rapid informaţiile de care au nevoie.
Totodată, site-ul conţine şi o zonă dedicată copiilor, unde se regăsesc audiobook-uri, poveşti şi filme prin intermediul cărora cei mici pot dobândi cunoştinţe elementare în domeniul financiar.

„Site-ul are un design modern, este uşor de accesat şi poate fi utilizat atât de pe desktop, cât şi de pe platformele mobile. Structura www.edutime.ro este una intuitivă, adaptată ultimelor tendinţe în materie de nagivare online. Educaţia financiară este una dintre misiunile fundamentale ale ASF, fiind considerată un vector important de dezvoltare a pieţelor financiare non-bancare”, se menţionează în comunicat.

Autoritatea de Supraveghere Financiară este autoritatea naţională, înfiinţată în anul 2013 prin OUG 93/2012 aprobată prin Legea 113/2013, pentru reglementarea şi supravegherea pieţelor asigurărilor, a pensiilor private, precum şi a pieţei de capital. ASF contribuie la consolidarea cadrului integrat de funcţionare a celor trei sectoare, care însumează peste 10 milioane de participanţi. AGERPRES