Asistă la noile mistere ce așteaptă să fie descoperite, la Cinema City, din Iulius Mall Iași!

Valentine’s Day se apropie, iar Cinema City din Iulius Mall Iași te invită să te îndrăgostești de poveștile ce rulează pe marile ecrane. Vino să iei parte la un „Miracol”, află ce secrete ascunde satelitul natural al Pământului sau descoperă-ți sinele adevărat alături de Belle!

 

Cinematografia românească a adus, începând cu 4 februarie 2022, la Cinema City din Iulius Mall Iași, un nou film:Miracol. Considerat de către revistaVariety ca fiind unul dintre cele mai bune filme din cadrul Festivalului de la Venețiadin 2021, „Miracol” prezintă povestea unei tinere călugărițe, Cristina Tofan (Ioana Bugarin), care se întâlnește în drumul său cu o soartă neașteptată. În paralel, cu un traseu aproape oglindit, este portretizată povestea lui Marius Preda (Emanuel Pârvu),un polițist ce a plecat pe urmele Cristinei pentru a rezolva cazul acesteia. În investigația sa, Marius descoperă adevărul din spatele acțiunilor Cristinei, cât și un posibil miracol.

 

Miracolele au loc pe Pământ, dar cu echipa potrivită acestea pot exista și în spațiu.Pe 4 februarie a avut loc lansarea filmuluiMoonfall, debut ce s-a aflat pe primul loc în box-office-ul românesc de weekend. Cinema Citydin Iulius MallIașieste locația unde poți vedea povestea echipei ce încearcă salvarea planetei Pământ, care se află în pericol din cauza Lunii ce a ieșit de pe orbita sa. Echipa salvatoare, formată din Jo Fowler (Halle Berry), directoarea NASA, Brian Harper (Patrick Wilson), fost astronaut și K.C. Houseman (John Bradley),conspiraționist, a pornit într-o misiune periculoasă, unde descoperă ce se află de fapt în „partea întunecată a Lunii”.

 

O multitudine de aspecte din viața de zi cu zi au o parte mai puțin știută, iar mediul online nu reprezintă o excepție.Belle”, una dintre cele mai noi și impresionante animații japoneze, a ajuns în cinematograful Cinema City din Iulius Mall Iași. O poveste clasică de dragoste este transpusă în era digitalăde către regizorul nominalizat la Oscar Mamoru Hosoda. Personajul principal, Suzu, o fată timidă și talentată, intră în universul virtual „U”, unde primește avatarul Belle, cu ajutorul căruia are posibilitatea de a-și vedea visul împlinit. Cu toate acestea, „U” este în pericol odată cu apariția unei bestii, iar Belle ajunge într-o călătorie emoționantă pentru a-i  afla identitatea.