Românii pot juca la loto și în locațiile partenere PayPoint

PayPoint și Loteria Română au încheiat un parteneriat pentru distribuirea serviciilor loteristice prin locațiile partenere. Astfel, Loteria Română le oferă jucătorilor o posibilitate în plus de participare la jocurile loteristice tradiționale Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc prin intermediul terminalelor PayPoint.

Rețeaua PayPoint are acoperire teritorială națională, din care jumătate în mediul rural.Peste 2.000 dintre terminalele PayPoint sunt disponibile în marile rețele comerciale (Carrefour, Cora, Profi, Mega Image, Flanco, Inmedio, Pepco).

Terminalele sunt operate de personalul din locațiile PayPoint, iar prețul variantelor de joc este același cu cel din agențiile loto. Câștigurile pentru biletele jucate în locațiile PayPoint se achită, ca și în cazul biletelor jucate în agențiile loto, atât prin agențiile loto proprii cât şi prin punctele de vânzare autorizate de Loteria Română, pe baza prezentării biletului de joc câştigător.

Lista locațiilor în care sunt amplasate terminalele PayPoint este disponibilă pe site-ul www.paypoint.ro.

„Alăturarea dintre cele două companii cu tradiție în România, Loteria Română și PayPoint, a venit în urma dorinței comune de a face serviciul de loterie ușor accesibil tuturor celor care își doresc să aibă o șansă la premiile oferite de Loteria Română. Obiectivul PayPoint este de a aduce servicii de plată sigure și rapide, cât mai aproape de consumatori, iar parteneriatul cu Loteria Română reprezintă un pas important în acest demers”, a declarat Utku Ogrendil, CEO PayPoint Services.

„Loteria Română va ajunge la peste 37.000 de locații în care românii pot să-și încerce norocul la loto. Parteneriatul pe care l-am încheiat cu PayPoint confirmă faptul că este important pentru noi ca strategia companiei de extindere a rețetei de vânzare să răspundă cu adevărat dorinței jucătorilor și să faciliteze accesul la jocurile responsabile organizate de către Loteria Română”, a declarat Bogdan Pătru, Director General C.N. „Loteria Română” S.A.

Despre PayPoint

PayPoint România este principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din România. În prezent, PayPoint asigură încasarea plăților pentru 85% din furnizorii de utilități și servicii telecom din țara noastră. Serviciile companiei sunt disponibile în aproximativ 19.000 de locații în care clienții pot efectua plăți, cum ar fi: facturile pentru utilități, electricitate, gaze, apă, telefonie fixă și mobilă, rate, asigurări, roviniete, internet și cablu sau servicii de securitate.

Despre Loteria Română S.A.

Loteria Română este o instituție cu tradiție, înființată în 1906, care desfășoară activitate de interes public în domeniul jocurilor de noroc. Loteria Română deține drepturi exclusive de organizare și exploatare a jocurilor de noroc de tip loto, pe bază de licențe și autorizații plătite către bugetul consolidat al statului și are drept de organizare și exploatare și a celorlalte jocuri de noroc din piața concurențială pentru care are obligația achitării drepturilor de licențiere și autorizare.