„Copacul dorințelor: Amintiri din copilărie” și „Orașul pierdut” rulează la Cinema City din Iulius Mall Iași!

„Copacul dorințelor: Amintiri din copilărie” și „Orașul pierdut” rulează la Cinema City din Iulius Mall Iași!

Două producții cinematografice, care reușesc să surprindă esența a acestei arte, vor rula în perioada următoare la Cinema City din Iulius Mall Iași. Fanii filmului românesc sunt așteptați la pelicula „Copacul dorințelor: Amintiri din copilărie”, iar iubitorilor de aventură Hollywoodiană le-am pregătit fotoliile în sălile unde pe marile ecrane se vede „Orașul pierdut”.

Avându-i regizori pe Mihai Mănescu, Andrei Huțuleac și Matei Dima (BROmania), „Copacul dorințelor: Amintiri din copilărie” aduce publicului o peliculă pentru întreaga familie, unde narativul împletește atât momente de umor, emoție, cât și speranță. Personajul principal, Mara, pornește într-o călătorie fantastică când descoperă un copac ce o poate transporta în povestea ei favorită „Amintiri din copilărie”, de Ion Creangă. Vino la Iulius Mall Iași și lasă-te și tu purtat în lumea copilăriei!

Dacă preferi comediile îmbinate cu puțină acțiune, trebuie să vezi „Orașul pierdut”. Sandra Bullock, Daniel Radcliffe și Brad Pitt se întâlnesc într-o peliculă inedită. Plecat într-un turneu de promovare a noii sale cărți, personajul principal se trezește într-o junglă, unde trebuie să facă față provocărilor pe care le întâmpină. Rezervă-ți biletele pe site-ul Cinema City!