Iulius Mall Iași x Pandora te așteaptă să strălucești cu cele mai creative bijuterii din noua locație!

 

 

Marvel, Star Wars, Disney, fiecare dintre ele au ceva în comun, un lucru inedit, care a surprins fanii din întreaga lume. Toate au lansat câte o colecție de bijuterii în colaborare cu Pandora, iar acum, în Iulius Mall Iași, poți să te bucuri de cele mai noi piese, dar și de cele deja consacrate, la insula Pandora de la etajul 1.

Vestitorii primăverii au ajuns în Iulius Mall Iași, însă de data aceasta au dus cu ei unele dintre cele mai apreciate bijuterii. Pandora a inaugurat o nouă locație, unde poți descoperi colecțiile clasice, dar și cele mai noi colaborari ale brandului.  Vino la etajul 1 din Iulius Mall, lângă The Make-up Shop, și descoperă varietatea de bijuterii, ofertele Pandora, dar și colecția de primăvară!

În Iulius Mall Iași ai oportunitatea să îți personalizezi item-urile din colecția creativă, care cuprinde bijuterii speciale. Spune-ți povestea așa cum simți cu bijuteriile din Pandora ME!

În același timp, noua locație Pandora de la Iulius Mall Iași sunt disponibile și piesele iconice pentru care brandul este recunoscut la nivel internațional. Fie că preferi talismane care să semnifice dragostea, familia și prietenii, animale ori hobby-uri, cu siguranță le găsești în Iulius Mall.

Descoperă bijuteriile Pandora care te reprezintă, în Iulius Mall Iași!