Ben-Oni Ardelean: PNL are nevoie urgentă de un restart; e timpul să schimbăm macazul

Deputatul liberal Ben-Oni Ardelean susţine că Partidul Naţional Liberal are nevoie urgentă de un restart.

„Partidul Naţional Liberal are nevoie urgentă de un restart. Dezbaterile valorice, strategia şi viziunea politică trebuie să cuprindă toate entităţile care contribuie la o gândire politică coerentă, pragmatică şi realistă. Suntem obligaţi să nu ne abatem de la valorile creştin-democrate, având o responsabilitate imensă în faţa ţării. Bâjbâiala ne va costa pe toţi. Trebuie să ne ridicăm de jos şi să luptăm mai uniţi ca niciodată pentru România! E singura variantă! E timpul să schimbăm macazul!”, a scris liberalul, joi, pe Facebook.

Vicepreşedintele PNL Gheorghe Falcă a declarat, joi, la RFI, cu privire la tensiunile din partid, că personal nu-şi doreşte un congres extraordinar.

Întrebat dacă acest lucru înseamnă că îl susţine pe Florin Cîţu ca preşedinte al PNL, el a răspuns: „Nu, asta înseamnă că nu-mi doresc în acest moment să avem un Congres şi eu cred că preşedintele partidului, cei patru prim-vicepreşedinţi, dacă au ceva de spus, să spună în interior şi să-şi lămurească modul de lucru”, a spus Falcă.

Mai mulţi lideri PNL intenţionează să-i ceară demisia lui Florin Cîţu din funcţia de preşedinte al PNL, conform unor surse. AGERPRES