Ciolacu: Eu sper că acest nou scandal din interiorul PNL să nu afecteze coaliţia şi actul de guvernare

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că speră ca noul scandal din interiorul PNL să nu afecteze coaliţia şi actul de guvernare.

„Eu sper că acest nou scandal din interiorul PNL să nu afecteze coaliţia şi actul de guvernare. După ultimele discuţii avute cu premierul consider că suntem într-o logică normală. În rest, sunt problemele interne ale PNL”, a spus Ciolacu, la sediul central al PSD, întrebat cum vede schimbarea lui Florin Cîţu din funcţia de preşedinte al PNL.

El a adăugat că românii aşteaptă de la coaliţia de guvernare decizii şi măsuri care să diminueze efectele scumpirilor din zona energiei.

Întrebat dacă după plecarea lui Cîţu din fruntea PNL coaliţia de guvernare va funcţiona mai bine, Ciolacu a afirmat: „Eu nu cred nimic. Eu cred că românii aşteaptă de la noi anumite decizii şi anumite măsuri. Avem de-a face cu scumpiri şi cu o inflaţie, ştim de unde au pornit toate aceste lucruri, nu am nicio reţinere să o spun, de la liberalizarea haotică în zona energiei, asta este, trebuie să şi-o asume cei care au făcut acest lucru şi în acest moment intrăm pe efectele acestor scumpiri exagerate la energie să le diminuăm. Vor fi şi scheme de ajutor în zona economică, sunt mai multe variante, unele convenite, unele neconvenite cu membrii coaliţiei”. AGERPRES