„Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore” și  „Neliniștiți” sunt atracțiile de săptămâna aceasta la Cinema City, de la Iulius Mall Iași

 

Povești de dragoste s-au spus nenumărate în cinema. Unele dintre ele au rămas vii în memoria spectatorilor, altele au trecut neobservate. Săptămână aceasta la Cinema City de la Iulius Mall Iași, poți urmări „Neliniștiți” o poveste de dragoste memorabilă ce te va face să te gândești care sunt limitele iubirii. Însă, dacă îți dorești mai multă acțiune, poți opta pentru mult așteptata peliculă de aventuri „Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore”. Orice ai alege, vei avea parte de peste 100 de minute de evadare din cotidian.

În filmul „Neliniștiți”, regizorul Joachim Lafosse propune o altă abordare a iubirii: o legătură profundă între doi oameni, pusă la grea încercare de tulburarea bipolară de care suferă Damien, personajul principal. O situație în care nici unul dintre cei doi nu doresc să se regăsească, și totuși nu au de ales. Cum reușești să trăiești cu asta? Este iubirea suficientă pentru a învinge boala? Ce faci când în această situație este prins și un copil? Vei afla toate răspunsurile la Cinema City de la Iulius Mall Iași, așa că nu sta pe gânduri și rezervă-ți biletele pe site-ul Cinema City! Pelicula a fost selectată în competiția Cannes, a fost prezentă în selecția oficială a Festivalului de Film de la San Sebastian, și a primit două nominalizări la Premiile Cesar la categoriile „Cel mai bun actor în rol principal” și „Cea mai bună actriță în rol principal”.

Și cea mai nouă aventură din universul Wizarding World™ creat de J.K. Rowling, mult așteptata peliculă „Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore” a ajuns la Cinema City din Iulius Mall Iași. Povestea îl are în prim-plan pe profesorul Albus Dumbledore (Jude Law), care află că puternicul vrăjitor întunecat Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) comploteză pentru a prelua controlul asupra lumii vrăjitorilor. Neputând să-l oprească singur, el îi încredințează magizoologului Newt Scamander (Eddie Redmayne) responsabilitatea de a conduce o echipă curajoasă de vrăjitori, vrăjitoare și un brutar. Încuiat într-o misiune periculoasă, în care se întâlnesc cu animale fantastice vechi și noi și se ciocnesc cu legiunea în creștere de adepți a lui Grindelwald. Dar cu o miză atât de mare, cât timp poate Dumbledore să rămână pe margine? Vino la Iulius Mall Iași și lasă-te și tu purtat în lumea lor magică!