30 de cazuri de coronavirus raportate în ultimele 24 de ore la Iași

În ultimele 24 de ore, în judeţul Iaşi au fost înregistrate 30 de cazuri noi de coronavirus, în scădere față de raportarea din ziua precedentă, informează Direcția de Sănătate Publică (DSP).

Dintre cazurile confirmate pozitiv și internate, în ultimele 24 de ore s-au efectuat patru externări și patru internări.

În judeţul Iaşi, în ultimele 24 de ore nu s-a înregistrat niciun deces în rândul persoanelor confirmate pozitiv, numărul total de decese fiind 2.411.

Conform datelor oferite de institutul Național de Sănătate Publică (INSP), până duminică, 17 aprilie, pe teritoriul judeţului Iaşi au fost confirmate 110.234 de cazuri cu persoane infectate cu COVID-19. .

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare au fost înregistrate 582 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, în scădere față de ziua anterioară.

Cele mai multe cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2, faţă de ultima raportare, sunt în Bucureşti – 198 şi în judeţele Cluj – 48, Braşov – 44 şi Timiş – 42, a informat, duminică, Ministerul Sănătăţii. Nu s-a înregistrat niciun caz nou în judeţele Dolj şi Maramureş.

În total, până duminică, pe teritoriul României au fost înregistrate 2.881.904 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

În ultimele 24 de ore, la nivel național au fost raportate șase decese (patru bărbați și două femei) la pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, informează Ministerul Sănătăţii.

Până în prezent, 65.337 de persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS-CoV-2 au decedat în România. (E.M.)