Jay Bubble Tea, o nouă locație inedită în Iulius Mall Iași

 

Jay Bubble Tea s-a inaugurat în foodcourt-ul Iulius Mall Iași și propune sortimente de ceai și limonadă fructate, dar și băuturi Milk Tea, asortate cu bubbles aromate.

Bubble Tea, o nouă specialitate, a cucerit papilele gustative ale tinerilor din America, Europa, Australia și Noua Zeelandă. Având la bază ceai verde Jasmine sau negru Assam Black, mixat fie cu fructe, fie cu lapte sau creamer, la care poți adăuga arome exotice, Jay Bubble Tea este noua răcoritoare pe care ieșenii o pot încerca în Iulius Mall Iași, lângă Teo`s Cafe.

Poți alege perlele comestibile de Tapioca, ce au un gust ușor caramelizat și o consistență jelly ori le poți alege pe cele din nectar natural, precum: raspberry, lychee, mango, green apple, strawberry, passion fruit și blueberry. După ce te hotărăști ce fel de bubbles vrei să încerci, alege ceaiul sau limonada fructată ori milk tea și bucură-te de o experiență inedită!

Cu mai puțin zahăr, fără coloranți artificiali, cu nectar natural de fructe, Jay Bubble Tea a creat o gamă de băuturi delicioase pentru vegani și nu numai.

Be bubbly, la Iulius Mall Iași!