Wedding Days aduce în Palas tot ce ai nevoie pentru nunta perfectă, iar Congress Hall oferă verighetele

Rochii și costume în trend, verighete, diverse accesorii, invitații, bijuterii sunt câteva dintre ingredientele care conturează un eveniment la care găsești cele mai bune oferte pentru nunta de vis. Wedding Days revine la Palas, în acest weekend, și te așteaptă să te pregătești de sezonul petrecerilor, care a început de curând și se anunță a fi mai plin ca niciodată!

Decorurile inedite cu flori superbe și lumini magice, hainele de gală și o locație pe măsura așteptărilor sunt doar câteva ingrediente care contribuie la crearea unei nunți pe care și-o dorește orice cuplu. Și pentru că în organizarea unui astfel de eveniment întotdeauna entuziasmul se îmbină cu grija de a face totul ca la carte, în Palas are loc în acest weekend, 6 – 8 mai 2022, Wedding Days. Specialiștii care au pregătit direcțiile pentru viitoarele evenimente spun că tendințele din acest an subliniază orientarea către minimalism, întoarcerea către natură și simplitate, atât în decoruri, cât și în ținute.

Și Congress Hall vă întâmpină cu surprize la Wedding Days. Dacă vreți să faceți marele eveniment anul acesta într-una dintre sălile Congress Hall și încheiați un contractprimiți un voucher de 2.000 de lei, ce poate fi valorificat în magazinul de bijuterii Teilor din Palas Iași. Trebuie să vă grăbiți pentru că au mai rămas doar două vouchere pentru a vă achiziționa cele mai importante bijuterii din viața voastră: verighetele.

Poate unul dintre cele mai importante momente pentru mireasă este alegerea rochiei. La Wedding Days, designerii de profil expun cele mai noi modele: croiuri tip sirenă, cu spatele gol, cu broderii inedite, cu mâneci sau fără, cu materiale prețioase sau perle și multe altele. Viitorii miri sunt așteptați și ei cu o varietate de costume, în diferite nuanțe și modele, iar bijutierii expun diverse modele de verighete. Creatorii de accesorii pentru mirese pun la dispoziție articole remarcabile și tot aici puteți găsi și echipa ideală care să surprindă în imagini ziua voastră specială.