Costel Enache nu mai este antrenorul lui Poli Iași

Imediat după încheierea ultimului meci oficial al sezonului, dintre Politehnica Iași și Politehnica Timișoara, scor 3-1 (1-1), disputat sâmbătă în Copou, a avut loc o sedință a conducerii CSM Politehnica Iași, la care au participat și membrii colectivului tehnic. În urma întâlnirii s-a decis ca înțelegerea clubului cu antrenorul Costel Enache să nu fie prelungită, se arată într-un comunicat remis de conducerea CSM Politehnica Iași.

„Îi mulțumesc încă o dată lui Costel că a acceptat să preia conducerea tehnică a Politehncii într-un moment atât de greu cum a fost în vara anului trecut. Nu a fost ușor acest sezon pentru niciunul dintre noi, cei implicați în viața clubului. Îi doresc mult succes lui Costel și sunt convins că vom rămâne prieteni îndiferent de drumul pe care el îl va urma”, a declarat Florin Briaur, manager executiv CSM Politehnica Iași.

“Costel Enache a semnat contractul pentru un sezon cu Poli în vara anului trecut. Echipa noastră a încheiat campionatul, astăzi, cu o victorie, 3-1 cu Poli Timișoara, pe locul al patrulea în Grupa A Playout, cu 36 de puncte. Mulțumim, Costel Enache! Mult succes!”, se mai arată în comunicat.

Potrivit documentului, tot în urma ședinței de sâmbătă a conducerii CSM Politehnica Iași s-au încheiat și contractele altor membri ai staff-ului tehnic: secundul Adrian Senin, antrenorul portarilor Costi Bădan și preparatorul fizic Alessandro Cittadino.

În încheiere, în comunicat se precizează că deși sezonul s-a încheiat, mai mulți dintre componenții lotului Politehnicii vor continua antrenamentele până pe 20 mai, sub comanda unui staff tehnic interimar din cadrul CSM Politehnica Iași, format din Mugurel Cornățeanu, Cristian Ungureanu, Cezar Honceriu și Ioan Câmpeanu.