Caravana Educației, proiect inițiat de tinerii social-democrați, a poposit la Iași!

S-a dat startul meditațiilor gratuite la limba română și matematică, în Caravana Educației! Odată ajunsă la Iași, Caravana Educației a devenit locul de întâlnire al elevilor de clasa a VIII-a care urmează să susțină Evaluarea Națională și au nevoie de meditații la limba română și matematică.

Au beneficiat de cursurile oferite de voluntarii TSD elevi din municipiul Iași dar și din comunele Ciurea, Ruginoasa și Moțca, toți fiind extrem de încântați că pot să se pregătească mai bine pentru susținerea primului examen important din parcursul lor educațional!

„Susțin orice demers care vizează educația copiilor noștri și m-am alăturat imediat ideii, ca și la Iași, elevii să aibă posibilitatea de a fi instruiți și pregătiți la un nivel optim pentru susținerea examenului de capacitate.

Astfel, elevi de clasa a VIII-a din municipiul Iași, Ciurea, Ruginoasa și Moțca au avut ocazia să primească mai multe informații despre pregătirea examenului de capacitate și să înceapă un program gratuit de meditații la matematică și limbaromână în vederea promovării cu succes a Evaluării Naționale. Alese mulțumiri pentru sprijinul oferit primarilor celor trei comunități din mediul rural: Cătălin Lupu, Dănuț Nechifor și Constantin Serioja Hobincă.

Proiectul este inițiat de tinerii social-democrați și are ca scop oferirea unui ajutor suplimentar elevilor care urmează să susțină primul test de maturitate după finalizarea gimnaziului.” a spus senatorul Maricel Popa, președintele PSD Iași.

Participant la această acțiune, alături de Bogdan Cojocaru, secretarul executiv al PSD Iași și Bogdan Balanișcu, președintele interimar al PSD Municipiul Iași, Bogdan Crucianu, liderul tinerilor social-democrați ieșeni a punctat faptul că acest demers la nivel național este o reușită iar ajutorul oferit elevilor este cu adevărat necesar.

„Bucuria, entuziasmul și determinarea celor care au intrat în caravană ne-a dovedit că acest proiect este binevenit și ne-a dat o energie fantastică de a merge mai departe, fiind încrezători că acești puști chiar vor obține rezultate bune la Evaluare!” a declarat și Bogdan Crucianu, liderul TSD Iași.

Proiectul Caravana Educației continuă, tinerii social-democrați dorind ca de acest program să beneficieze un număr cât mai mare de elevi din toată țara, mai ales din mediul rural și urbanul mic.