TEILOR New Concept Store, noul magazin de bijuterii inaugurat în Iulius Mall

 

De curând, TEILOR a deschis la parterul Iulius Mall Iaşi o nouă locaţie elegantă, ce reuneşte toate colecțiile brandului, cu o selecție de bijuterii care urmează trendurile internaționale, piesele adresându-se și categoriei Millenials.

TEILOR este cel mai mare lanț de magazine de bijuterii de lux din ţara noastră. Colecţiile brandului sunt sinonime cu pietre prețioase naturale și diamante din toate colțurile lumii, dar și cu piese din aur, care se disting prin design inovativ și finisaje excepționale. Noul magazin de la parterul Iulius Mall reuneşte toate colecțiile brandului, propunând o selecție de bijuterii care urmează trendurile internaționale. Piesele sunt dedicate și categoriei Millenials. Ele se disting prin versatilitatea cu care pot fi purtate în orice moment al zilei, design-ul contemporan și ușurința cu care pot fi accesorizate și adaptate oricărui stil.

 

Design-ul modern, intitulat New Concept Store, este cel care definește fiecare element al magazinului TEILOR Iulius Mall Iași. Vitrinele înalte și fațadele generoase, realizate din materiale premium, se aliniază arhitecturii brandurilor internaționale, oferind o atmosferă apropiată cu cea a marilor case de bijuterii.

Amenajarea fiecărui magazin TEILOR este realizată în conformitate cu direcțiile arhitecturale stabilite alături de echipa de arhitecți și designeri ai brandului, fiind folosite materiale de înaltă calitate și texturi fine. Unitățile de expunere au fost realizate pentru a oferi o prezentare cu totul remarcabilă a produselor, iar accentele de culoare, precum alama satinată și portocaliul arămiu, sunt încorporate cu măiestrie în întregul design. Acesta este completat cu pardoseala de marmură, care unifică spațiul, și cu zone arhitecturale și funcționale pe toate elementele de display și pe picioarele totemurilor. 

Deschiderea magazinului TEILOR în Iulius Mall reprezintă un nou pas în colaborarea la nivel național cu grupul IULIUS. Toate rezultatele obținute până acum au creat o bază solidă pentru deschiderea unui nou magazin în Iași, rapoartele de proiecție indicând o depășire a mediei de vânzări a rețelei TEILOR pentru categoria de inele de logodnă și verighete.

TEILOR New Concept Store din Iulius Mall evocă un lux relaxat, dedicat categoriei de tineri, implicit și prin poziționarea centrului comercial.

 

Brandul TEILOR

Povestea TEILOR, cel mai mare lanț de magazine de bijuterii de lux din România, a început în urmă cu mai bine de 23 de ani, cu primul boutique inaugurat  de fondatori pe strada al cărui nume va deveni o reală inspirație. În prezent, TEILOR întruchipează pasiunea pentru bijuterii, prin florile delicate de tei și parfumul unic în care se reflectă perfect esența brandului.

 

Cu o evoluție constantă, TEILOR are peste 60 de magazine în România, Bulgaria, Polonia și Ungaria. Printre colecțiile emblematice ale brandului se numără Pure Diamonds și The Exceptional, selecții de bijuterii cu diamante și pietre prețioase, devenite un simbol al eleganței și rafinamentului.