Noul film Doctor Strange se vede la Cinema City din Iulius Mall Iași

 

Fani ai universului Marvel, doctorul vostru preferat revine pe ecranele Cinema City din Iulius Mall Iași. Doctor Strange in the Multiverse of Madness, unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, rulează acum în 3D. Tot la Cinema City, Downton Abbey: A new Era te invită într-o călătorie romantică în sudul Franței.

Ce se întâmplă când folosești o vrajă interzisă? Există multivers? Avem fiecare dintre noi o versiune a noastră alternativă? Dr. Strange este pe cale să afle toate răspunsurile în cea mai nouă peliculă lansată de Marvel: Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Wong, Wanda Maximoff și Strange își combină puterile și pleacă să înfrunte o amenințare iminentă. Vino la Iulius Mall Iași și vezi pelicula 3D! Rezervă-ți din timp locurile, pe site-ul Cinema City, pentru că se dau mai bine decât pâinea caldă!

Dacă universul Marvel nu este pentru tine, atunci poți încerca un film plin de intrigi, romatism, dar și dramă. Downton Abbey: A new Era rulează la Iulius Mall Iași și readuce în atenția cinefililor una dintre cele mai apreciate distribuții. Acțiunea are loc în sudul Franței, unde se va dezvălui misterul vilei proaspăt moștenite de contesa văduvă. Fie că alegi să îți iei bilete direct din Cinema City ori de pe site, cu siguranță ne vom vedea la film!