11 cazuri noi de coronavirus, de ieri și până azi la Iași

În ultimele 24 de ore, în judeţul Iaşi au fost înregistrate 11 cazuri noi de coronavirus, în scădere față de raportarea din ziua precedentă, informează Direcția de Sănătate Publică (DSP).

Conform datelor oferite de institutul Național de Sănătate Publică (INSP), până sâmbătă, 21 mai, pe teritoriul judeţului Iaşi au fost confirmate 111.168 de cazuri cu persoane infectate cu COVID-19.

Dintre cazurile confirmate pozitiv și internate, în ultimele 24 de ore au fost efectuate patru externări și o internare.

În judeţul Iaşi, în ultimele 24 de ore s-a înregistrat un deces în rândul persoanelor confirmate, numărul total de decese fiind 2.426.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare au fost înregistrate 320 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, în scădere față de ziua anterioară.

Cele mai multe cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 faţă de ultima raportare sunt în Bucureşti – 90 şi în judeţul Cluj – 62, a informat, sâmbătă, Ministerul Sănătăţii.

Conform ultimei raportări, Alba şi Gorj sunt judeţele unde nu au fost înregistrate cazuri noi.

În total, până sâmbătă, 21 mai, pe teritoriul României au fost înregistrate 2.905.859 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

În ultimele 24 de ore au fost raportate șapte decese (trei bărbați și patru femei) la pacienţi cu COVID-19, a informat, sâmbătă, Ministerul Sănătăţii.

Până în prezent, 65.651 de persoane diagnosticate cu SARS-CoV-2 au decedat în România.