Cinci cazuri noi de coronavirus, de ieri și până azi la Iași

În ultimele 24 de ore, în judeţul Iaşi au fost înregistrate cinci cazuri noi de coronavirus, cu unul în plus față de raportarea din ziua precedentă, informează Direcția de Sănătate Publică (DSP).

Conform datelor oferite de institutul Național de Sănătate Publică (INSP), până luni, 23 mai, pe teritoriul judeţului Iaşi au fost confirmate 111.177 de cazuri cu persoane infectate cu COVID-19.

Dintre cazurile confirmate pozitiv și internate, în ultimele 24 de ore nu a fost efectuată nicio externare și s-au efectuat două internări.

În judeţul Iaşi, în ultimele 24 de ore s-a înregistrat un deces în rândul persoanelor confirmate, numărul total de decese fiind 2.426.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare au fost înregistrate 234 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, în creștere față de ziua anterioară.

Cele mai multe cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 faţă de ultima raportare sunt în Municipiul Bucureşti – 47 şi în judeţul Ilfov – 19, a informat, luni, Ministerul Sănătăţii.

Conform celei mai recente raportări, în judeţele Bistriţa-Năsăud, Brăila, Harghita, Ialomiţa, Neamţ nu s-au înregistrat cazuri noi de infectare cu noul coronavirus.

În total, până luni, 23 mai, pe teritoriul României au fost înregistrate 2.906.285 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

În ultimele 24 de ore au fost raportate două decese (bărbați) la pacienţi cu COVID-19, a informat, luni, Ministerul Sănătăţii.

Până în prezent, 65.654 de persoane diagnosticate cu SARS-CoV-2 au decedat în România.