Premieră, workshop de muzică klezmer și spectacol pentru copii, la Festivalul Internaţional de Teatru Idiş TES FEST între 27 şi 29 mai

Teatrul Evreiesc de Stat organizează în perioada 27-29 mai cea de-a VII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Idiş TES FEST.

Pe parcursul celor trei zile de festival, pe scena TES vor fi prezentate în premieră evenimente realizate în colaborare cu artişti internaţionali, reprezentanţi ai limbii şi culturii idiş.

Programul TES FEST va include concerte, spectacole de teatru, un workshop de muzică klezmer, dar şi un eveniment dedicat celor mici, rezultat în urma desfăşurării unor ateliere de teatru pentru copii:

Sâmbătă, 28 mai, ora 19.00 – Concert Yiddish Trotter

Duminică, 29 mai, ora 11.00 – Spectacol pentru copii Baby TES FEST
Duminică, 29 mai, ora 19.00 – Spectacol „Mangerkabaret” (Premieră)

Festivalul Internaţional de Teatru Idiş TES FEST îşi propune să celebreze în fiecare an Ziua Limbii şi Teatrului Idiş, să creeze o poartă spre cunoaştere, înţelegere şi diversitate culturală.

Accesul publicului la toate evenimentele prezentate în cadrul celei de-a VII-a ediţii TES FEST, atât online, cât şi offline este gratuit, cu rezervare prealabilă la numărul de telefon 0743.215.998. (sursa:www.news.ro)