Bookfest Junior 2022, singurul Salon de Carte destinat copiilor și adolescenților, își redeschide porțile de 1 iunie la Romexpo

În perioada 1 – 5 iunie, cei mai mici dintre cititori sunt așteptați la Bookfest Junior 2022, ocazie cu care acțștia vor avea posibilitatea de a se reîntâlni cu autorii și ilustratorii lor preferați. În acest an, editurile le-au pregătit acestora noi titluri și colecții, întâlniri cu autori și ilustratori, o mulțime de ateliere de desenat, de lectură creativă, expoziții de picturi și desene, spectacole de balet și recitaluri, și, nu în ultimul rând, vor descoperi prin evenimentele organizate special pentru copii de către Ambasada Japoniei, un univers și o cultură cu totul și cu totul fascinante

Bookfest Junior se desfășoară în acelaşi timp și în același loc cu Salonul Internaţional de Carte Bookfest, la Romexpo, Bulevardul Mărăşti nr. 65-67 (Piaţa Presei Libere), Pavilionul B2, având un stand special, Colțul de lectură Bookfest Junior amenajat de Jysk, destinat evenimentelor pentru copii pregătite de editurile participante.

De asemenea, vizitatorii sunt așteptați cu reduceri pornind de la 10% și ajungând și la 70% la toate cărţile pentru copii şi adolescenţi, precum şi multe alte surprize, cadouri şi tombole cu premii.

Ca în fiecare an, marele premiu constă în două sute de cărți oferite de editurile participante la Bookfest Junior 2022. Talonul pentru concurs poate fi decupat din pliantul care conține harta-program Bookfest Junior 2022. Talonul trebuie depus în urna aflată în standul Bookfest Junior (Pavilionul B2). Extragerea celor doi câştigători va avea loc duminică, 5 iunie, ora 16.00, în standul Bookfest Junior. Regulamentul concursului este disponibil pe www.bookfest.ro.

Programul pliant Bookfest Junior 2022 cu harta standurilor editurilor participante și cu evenimentele din standul Bookfest Junior și din celelalte standuri este disponibil la fiecare dintre intrările din Pavilionul B, în standurile editurilor participante și în standul Bookfest Junior.

Programul evenimentelor de la Bookfest Junior 2022 poate fi consultat pe site-ul oficial www.bookfest.ro.

Organizatori: Asociaţia Editorilor din România, Editura Arthur, Editura Booklet Fiction, Editura Cartier, Editura Casa, Editura Cartea Copiilor, Editura  Cartex, Editura Corint Junior, Curtea Veche Publishing, Editura Diana, Editura Humanitas/Humanitas Junior, Editura Litera/ Litera Mică, Editura Nemira/Nemi, Editura NICULESCU, Editura Paralela 45, Editura Trei/Pandora M, Editura Polirom/Polirom Junior, Editura Vellant și Editura Timpul.