“Sărbătoarea Copilăriei”, organizată pe 1 iunie în Parcul Expoziției

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Primăria Municipiului Iași organizează miercuri, 1 iunie, în Parcul Expoziției, o serie de manifestări dedicate celor mici.

„Sărbătoarea Copilăriei – Viitorul sunteți voi!” va începe la ora 10.30, cu Jocul interactiv „Călătorie prin Pădurea Fermecată”, urmat de un recital susținut de Corul de Copii al Municipiului Iași.

Reflex Dance Academy și Contempo Dance Studio vor încânta asistența cu o serie de dansuri latino – americane și ritmuri de Cha Cha, Show Jive. Copiii vor putea participa la Atelierul de Muzică sub îndrumarea profesoarei Ira Sacenco, dar și la un concurs de desene pe asfalt intitulat „Personaje de poveste”. De asemenea, cei mici se vor putea înscrie la curse de automodele radiocomandate și la ateliere de pictură și desen, precum și la Carnavalul Măștilor.

În cadrul evenimentului vor susține reprezentații Trupa MiniShow și Trupa Happy Feet, ansamblul de viori Prietenia, Atelierul de muzică Anca Șerban, Clubul EgoArt Music. Nu vor lipsi jocurile și concursurile care vor înveseli pe toată lumea.

Pe toată durata evenimentului, copiii se vor întâlni cu personajele de poveste Minnie Mouse, Mickey Mouse, Donald Duck, Olaf, Elsa, Anna, Alba ca Zăpada, Belle, Spiderman, Batman, Eroi în Pijama (Pisoi, Șopi, Bufnița), Buburuza Miraculoasă, Clovn. (E.M.)