Competiție de dans, spectacol de balet și târg de artă, în acest weekend, la Palas!

De la mic la mare, Palas vă așteaptă în acest weekend cu evenimente pline de efervescență, ritm și muzică bună. În cadrul Concursului Internațional „Summer Dance Rhythm” și Spectacolului de Balet, dansatori din mai multe categorii vor arată cele mai spectaculoase mișcări ale lor. Tot în acest weekend, colecționarii sunt așteptați să descopere pasaje din trecut, la Târgul de Artă și Antichități.

 

Hip-hop, contemporan, modern sau de societate sunt câteva dintre tipurile de dans pe care concurenții le vor pune în scenă duminică5 iunie 2022, în cadrul  Concursului Internațional „Summer Dance Rhythm”. Parcul Palas va găzdui competiția, unde atât dansatori profesioniști, cât și amatori își vor arăta pasiunea pentru dans, începând cu ora 10.00.

Tot duminicăde la ora 10.00, în Amfiteatrul Palas, va avea loc un Spectacol de balet, organizat de Palatul Copiilor Iași. Expresivitate, disciplină, imaginație și delicatețe sunt doar câteva dintre calitățile pe care micile balerine le-au deprins de-a lungul cursurilor. Vino să vezi coregrafii complexe, care cuprind de la piruete și plie-uri, până la mișcări avansate!

Atriumul Palas va fi cuprins de forfotă în acest weekend, în perioada 6 – 8 iunie. Expozanții revin în Iași cu obiectele care îi fascinează pe colecționari, dar și pe curioși: numismatică, mobilier micstatueteceasurivinil-uricărți și multe altele. Târgul de Artă și Antichități pune în valoare piese din trecut și readuce la lumină părți din istorie cunoscute sau mai puțin cunoscute.