Primul magazin din Iaşi  al retailerului de echipamente sportive de înaltă tehnologie și îmbrăcăminte sport 4F a fost inaugurat în Iulius Mall

 

 

La Iulius Mall Iași găsești cele mai relevante branduri, care să răspundă tuturor stilurilor. Astfel, de curând, a fost inaugurat magazinul 4F, care aduce în Iași o nouă perspectivă fashion persoanelor pasionate de sport sau celor care adoptă stilul casual-sport. În noua locație din Iulius Mall, atât el, cât și ea își pot găsi piese vestimentare dedicate anumitor tipuri de sport și accesorii, iar pentru copii este amenajată o zonă specială cu haine versatile, specifice vârstei lor.

4F sau „For Fun” se află la etajul 1 al Iulius Mall Iași, lângă Pull & Bear, și are o suprafață de aproximativ 170 mp, unde iubitorii de fashion pot descoperi o varietate de piese vestimentare. Gândit să ofere îmbrăcăminte sport, confecționată la cele mai înalte standarde, la prețuri competitive cu marile branduri din domeniu, 4F are o echipă de designeri și tehnologi specializați în sport care, în fiecare sezon, creează item-urile având în vedere cele mai noi trenduri în modă.

Tricouri, pantaloni, colanți, rochii sau fuste, bluze, polare, jachete și veste sunt câteva dintre articolele marca 4F. În materie de accesorii, brandul are ochelari, portofele, măști de față, bandane, cagule și fulare, căști și multe altele.

Pe lângă piesele stylish, 4F propune și de haine realizate din materiale tehnice, personalizate în funcție de tipul de sport practicat: fitness, jogging, trekking, înot, ski etc. Ținuta perfectă este completată de gama variată de pantofi sport creați astfel încât să se plieze activităților sportive specifice.

Fondat în anul 2003 , în Cracovia, Polonia, de către Igor Klaja, 4F face parte din grupul OTCF SA, care mai are în portofoliu și brandul Outhorn. În 2018, 4F a început colaborarea cu Comitetul Olimpic din Polonia şi, de atunci, îmbracă şapte reprezentante naționale – echipe din Polonia, Serbia, Croația, Slovacia, Lituania, Grecia şi Macedonia. De asemenea, 4F colaborează cu asociații naționale de sport pentru discipline precum schi, biathlon, atletism, handbal şi patinaj viteză. OTCF este în plină expansiune în România, având, momentan, 10 locații deschise în orașe precum: București, Brașov, Sibiu şi Târgoviște, urmând ca în perioada următoare să fie inaugurate încă trei magazine.