Iulius Mall Iași te trimite la Rocanotherworld

 

 

Hey guys, are you ready for some rock vibes? Noi ne-am pregătit intens pentru unul dintre cele mai așteptate festivaluri din Iași – Rocanotherworld. Iulius Mall Iași îi invită pe festivalieri la un super giveaway pe Instagram, unde pot câștiga un abonament dublu full pass, iar cei care și-au luat deja bilet la festival, primesc cecuri cadou și vouchere la restaurantele din foodcourt.

 

Ai văzut line-up-ul de anul acesta de la Rocanotherworld? Wow, nu?! Pentru că ne place să simțim vibe-ul de festival și bucuria fanilor când se pregătesc să își vadă artiștii preferați, te așteptăm la Centrul Info din Iulius Mall Iași cu cecuri cadou și vouchere. Festivalierii vor primi cecuri cadou, în limita stocului disponibil, în valoare de 50 de lei, sau vouchere la Cartofisserie, Kung Food și Mado. Campania Rocanotherworld x Iulius Mall Iași are loc până în ultima zi a festivalului, 26 iunie 2022.

 

Dacă încă nu ai bilete, te așteptăm pe Instagramul Iulius Mall Iași, unde am pregătit un mega giveaway. Un simplu follow pe pagina noastră, un comentariu unde etichetezi două persoane și gata, intri automat in tombola ce îți poate aduce o invitație dublă full pass pentru Rocanotherworld. Extragerea va avea loc pe 21 iunie, prin intermediul unui site specializat, iar câștigătorul va fi anunțat online.

 

Roanotherworld are loc anul acesta în perioada 23 – 26 iunie, la Brizo, iar printre trupele care vor urca pe main stage se numără: Zdob și Zdub, Șuie Paparude, Alternosfera, Om la Lună, Golan și mulți alții.

 

Departament PR

W: www.iuliusmall.com

E: pr@iuliusmall.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.