Cumperi bilete la Cinema City din Iulius Mall și primești pe loc un premiu

Jurassic World: Dominion și Top Gun: Maverick sunt vedetele lunii la Cinema City din Iulius Mall Iași. Pe lângă cele două pelicule, ai parte și de mii de premii la cinema. Până pe 31 iulie 2022, cei care cumpără bilete la film câștigă unul dintre cele 1 milion de premii puse în joc.

Încă de mic ai fost fascinat de dinozauri, ți-ai dorit să ajungi explorator, spiritul de aventură te provoacă în fiecare weekend? La Cinema City te așteaptă finalul epic al erei Jurasic: Jurassic World: Dominion aduce pe marile ecrane o competiție între specia umană și dinozauri, o bătălie pentru dominarea lanțului trofic. Biletele se pot achiziționa și online de pe site-ul Cinema City.

Dacă nu ești fan al filmelor de ficțiune, Cinema City te așteaptă la Top Gun: Maverick. Pregătește-ți popcornul, sucul, așază-te confortabil în fotoliul din sala de cinema pentru că Tom Cruise își reia rolul cu care a făcut istorie și își pune la bătaie experiența proprie de pilot.

Pe lângă peliculele mult așteptate, Cinema City din Iulius Mall Iași te așteaptă cu premii inedite. Dacă îți cumperi bilet la orice film, poți primi pe loc: mai multe bilete la film, meniuri popcorn și nachos, înghețată, limonadă sau cafea Nespresso.

Ne vedem la Cinema City din Iulius Mall Iași!