Echipele municipalității lucrează în regim non-stop la îmbunătățirea aspectului orașului

Companiile aflate în administrarea municipalității lucrează în permanență, în această perioadă, pentru asigurarea bunei funcționări și a aspectului civilizat al orașului. În acest sens, echipele Citadin SA au efectuat în cursul zilei de marți, 21 iunie, lucrări de reparații cu asfalt în zona Podu Roș, pe șoseaua Arcu, strada Hlincea (care va avea restricții de circulație până pe 25 iunie), strada Dumbrava Roșie, strada Octav Botez, precum și marcaje în parcările publice. De asemenea, așa după cum informează într-un comunicat Biroul de presă al Primăriei, în cursul acestei nopți, Citadin SA va face marcaje longitudinale pe șoseaua Bucium și marcaje transversale pe șoseaua Nicolina.

În același timp, Salubris SA continuă acțiunile de salubrizare stradală atât pe marile bulevarde, cât și în cartiere, în timp ce echipele Servicii Publice SA efectuează reparații în parcul de joacă din strada Al. O. Teodoreanu, pregătesc amenajarea unei alveole pentru o stație de autobuz pe drumul european, montează bănci pe bulevardul Tudor Vladimirescu și indicatoare rutiere la intersecția bulevardului Carol I cu strada Dr. Vicol. Nu în ultimul rând, echipele Salubris SA au remontat popici de fontă pe strada C. Negruzzi, au plantat flori în zona Cercului Militar, au amenajat spații verzi în zona Primăverii, au întreținut spațiile verzi din Grădina Copou, șoseaua Națională, Parcul Regina Maria și zona Casei Pătrate etc.

În ceea ce o privește, Compania de Transport Public (CTP), aceasta și-a adaptat programul la vacanța elevilor și, ocazional, în funcție de necesități, asigură transport pentru refugiații de război din Ucraina către Gară, Aeroport sau locuri de cazare temporară.

Pe lângă activitatea curentă de ordine publică și de siguranță rutieră, agenții Poliției Locale asigură suport permanent companiilor municipal, mai precizează reprezentanții municipalității în comunicat.