Petru Movilă a fost reales în funcția de preşedinte al PMP Iaşi

Petru Movilă a fost reales, sâmbătă, cu majoritate de voturi, în funcția de preşedinte al PMP Iași în cadrul conferinței județene a partidului, eveniment la care au participat peste 600 de delegați din teritoriu și la care au fost prezenți, printre alții, și preşedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, prim-vicepreşedintele Marius Paşcan, secretarul general Ionuţ Simionca, alături de 30 de preşedinţii de filiale din țară.

“În ciuda evenimentelor din ultimele luni am rămas împreună. Astăzi, în această sală, putem vedea că nimic nu s-a schimbat. Suntem aici tot noi, cei cu care am construit, de-a lungul ultimilor ani, ceea ce înseamnă PMP Iaşi. Am rămas uniţi. Am rezistat presiunilor din exterior şi am mers înainte, neclintiţi. Mesajul meu în ziua alegerilor pentru noua structură de conducere a PMP Iaşi este unul simplu: vă mulţumesc pentru toată susţinerea, vă apreciez munca depusă şi împreună, ca o echipă unită, mergem înainte”, a spus preşedintele reales al PMP, Petru Movilă.

În calitate de preşedinte executiv al PMP la nivel national, Petru Movilă a prezidat în cursul zilei de vineri, 24 iunie, şedinţa reunită a Colegiului Naţional şi a Consiliului Executiv Naţional.

“Ca de obicei, mă bucur să fiu din nou, la Iași, alături de o organizaţie atât de puternică, după cum se vedeşi însală. Un număr atât de mare de membri arată că PMP este viu. Ce este important să înţelegem astăzi este că ne află în fața unui nou început. Avem foarte mult de muncă şi mă bucur că lucrurile au intrat pe făgașul lor firesc. PMP are idei, are soluții, știm ce avem de făcut pentru a le oferi românilor o alternativă politică sănătoasă la actualele partide”, a declarat preşedintele PMP, Eugen Tomac. (E.M.)