FITS 2022: Spectacol total oferit de Horia Brenciu şi Orchestra în faţa la 40.000 de oameni

Horia Brenciu şi Orchestra au oferit un spectacol total duminică seara, la prima apariţie pe scena Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), pe scena din Piaţa Mare, unde 40.000 de oameni s-au bucurat, au aplaudat, au cântat, iar trei fete au urcat din public, pe scenă ca să fie alături de idolul lor.

Nu doar trei fane au urcat pe scenă, dar şi Horia Brenciu a părăsit scena în timpul unei melodii şi s-a apropiat de public şi mai mult, cântând chiar de lângă gardul de protecţie care delimitează zona scenei de restul Pieţei Mari.

Horia Brenciu a cântat nu doar cu vocea, dar a bătut şi la tobe. A cântat şi Imnul României cu publicul, de Ziua Drapelului Naţional, cu steagul tricolor în mână, pe scenă.

„Ne aflăm la cea de a 29-a manifestare de cultură şi artă, Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu. (…) Vin pentru prima dată în viaţa mea la acest festival şi mă bucur să întâlnesc cel mai public din lume”, a spus de pe scenă Horia Brenciu.

 

Horia Brenciu şi Orchestra au dedicat câteva momente şi artiştilor din domeniul muzical, care au decedat în ultimii ani.

FITS continuă la Sibiu până duminică, cu zeci de evenimente. Programul complet poate fi văzut pe site-ul oficial www.sibfest.ro.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES este partener media al FITS. AGERPRES