“Ne vedem la Mitropolie”, împreună cu Vasile Bănescu şi profesorul Nicu Gavriluță

Marţi, 28 iunie, începând cu ora 19.00, în Sala „Iustin Moisescu” din cadrul Ansamblului Mitropolitan din Iaşi va avea loc cel de-al doilea eveniment din seria de întâlniri desfăşurate sub genericul „Ne vedem la Mitropolie”.

Întâlnirea de marţi, cu titlul „Transumanismul şi noile ideologii”, organizată de Sectorul de Comunicare și Relații Publice al Arhiepiscopiei Iaşilor, îi va avea ca invitați pe prof. univ. dr. Nicu Gavriluță, Facultatea de Filosofie și Ştiinţe Social-Politice din cadrul UAIC Iaşi, și pe Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române. Moderatorul conferinţei va fi pr. Constantin Sturzu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Iaşilor.

Evenimentul este al doilea dintr-o serie de întâlniri organizate sub genericul „Ne vedem la Mitropolie”, care vor cuprinde, pe lângă lansări de carte şi conferinţe, concerte, proiecții de film sau expoziții, al căror specific să fie rezumat prin trei cuvinte cheie, „prelegeri”, „dialoguri”, „comuniune”, care subliniază ideea de deschidere de la o persoană la dialogul cu o alta și de aici la comuniunea cu ceilalți.

Intrarea la eveniment va fi liber,  în limita locurilor disponibile.