Buzz și Sport Vision din Iulius Mall dau startul reducerilor de vară

 

Promoțiile de vară au luat cu asalt brandurile tale favorite din Iulius Mall Iași. Vino la Buzz și Sport Vision și completează-ți outfit-urile lejere pe care să le iei cu tine în vacanță în acest sezon!

Perechea de sneakers sau cea mai cool ținută cu top oversized și pantaloni din bumbac? Îți spunem noi: ambele! La Buzz Sneaker Station din Iulius Mall Iași găsești promoții de până la 40%. Take it slow and smart pentru că reducerile țin toată luna iulie, tocmai ca tu să alegi outfit-ul ideal pentru vacanța perfectă! Alege dintre propunerile retro, clasic, actual ori fă un super mix și arată-ți personalitatea!

După ce finalizezi sesiunea de shopping din Buzz, te așteptăm la Sport Vision. După o perioadă în care am stat mai mult în casă, este timpul pentru mișcare. Vino în Iulius Mall și găsește tot ce ai nevoie pentru serile de alergat, cursurile de yoga sau chiar pentru sesiuni în sala de forță! În Sport Vision promoțiile sunt și de 50% în toată luna iulie, însă trebuie să începi să te miști repede pentru că stocul este limitat.

Buzz și Sport Vision te trimit în vacanță mai cool ca niciodată!