Filmul Elvis Presley și premiera Minions 2 rulează la Cinema City din Iulius Mall Iași

 

Ce au în comun Elvis Presley și Minionii? Ambele pelicule se văd la Cinema City din Iulius Mall Iași! Dacă vrei să afli povestea starului Elvis Presley, regele Rock’n’Roll-ului, și a managerului său, colonelul Tom Parker, sau dacă vrei să vezi o animație care să te relaxeze, vino la Cinema City!

Tom Hanks revine pe marele ecran de la Cinema City din Iulius Mall, însă de această dată, în rolul lui Tom Parker, managerul lui Elvis, în pelicula ce urmărește parcursul vieții Regelui Rock`n`Roll-ului. Muzica, drama și muzicalul se împletesc în filmul regizat de Baz Luhrmann. Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul Cinema City.

Plini de viață, au cucerit inimile celor mici și au câștigat simpatia celor mai mari, Minions revin pe marele ecran cu o super animație. Drăguțele personaje vor spune povestea unui băiețel de 12 ani, care are un vis neobișnuit: să devină cel mai mare villain din câți a văzut lumea. Vino să vezi premiera la Cinema City din Iulius Mall Iași, vineri, 1 iulie 2022!

Nu uita nici de promoția verii! Fiecare bilet la cinema îți aduce un premiu garantat: de la vouchere film, meniuri popcorn și nachos, până la înghețată, limonadă și cafea Nespresso.

Ne vedem la film în Iulius Mall Iași!