Senatorul Maricel Popa, președintele PSD Iași: Bătaie de joc pe banii ieșenilor!

Așa poate fi caracterizată acțiunea de ieri după-amiază a Consiliului Județean Iași care efectua lucrări de  plombare a drumurilor pe timp de ploaie. Drumul județeam 248A care face legătura între municipiul Iași și comuna Bârnova a fost prins în programul anual de reabilitare. Nu înțeleg cum timp de două săptămâni, de când ne confruntăm cu lipsa completă a precipitațiilor, nu a fost nicio lucrare de reparare a drumurilor județene și tocmai ieri când au apărut primele averse de ploaie, muncitorii au ieșit să toarne asfalt.

Sunt lucruri care pur și simplu frizează ridicolul. Dar, din păcate, este elementul esențial care caracterizează această guvernare locală a penalului Costel Alexe. Toate sunt făcute pe dos și în bătaie de joc. O bătaie de joc pe banii ieșenilor, care trebuie oprită urgent!

Costel Alexe este un fel de Păcală al politicii de Bahlui. Când ar trebui să facă nu se întâmplă nimic, iar când ar trebui să aștepte, se apucă de lucru.

Acțiunea de ieri reprezintă o nouă pată neagră pe obrazul și așa destul de încercat al Iașului. Ieșenii trebuie să suporte în continuare o administrație penală doar pentru că Alexe se încăpățânează să rămână președintele Consiliului Județean, în ciuda faptului că a fost trimis în judecată de DNA pentru luare de mită, instigare la delapidare și abuz în serviciu. Acest personaj nu are niciun dram de onoare astfel încât să demisioneze și să elibereze județul și ieșenii de povara grea a incompetenței.

În perioada administrației social-democrate, la Consiliul Județean au fost modernizați peste 300 km de drumuri și începute o serie de alte lucrări pe care actuala administrație penelistă nu este în stare să le finalizeze. Și mă gândesc aici la proiectul axei Iași – Suceava care stagnează de aproape doi ani,unde există pericolul returnării banilor europeni. Aș mai adăuga aici și exemplele de la Românești și Prisăcani, unde pur și simplu vorbim despre rea voință în a se asfalta câțiva km de drum județean pentru a întregi niște tronsoane modernizate în mandatul precedent.

Departamentul de comunicare al PSD Iași