Poli Iași – ȚSKA 1948 Sofia 4-0, în cel de-al doilea meci-test din stagiul de pregătire din Bulgaria

În cel de-al doilea meci de verificare disputat în stagiul de pregătire de la Bansko, Politehnica Iași a învins, miercuri după amiază, pe ȚSKA 1948 Sofia, formație care în sezonul trecut s-a clasat pe locul 8 în prima ligă din Bulgaria, cu scorul de 4-0 (0-0). Golurile ieșenilor au fost reușite de Vașvari (min. 52), Plohotniuk (min. 70 și min. 77) și Ciubăncan (min 87). Elevii lui Claudiu Niculescu au mai avut o bară în minutul 52, prin Karachanakov, dintr-o lovitură liberă de la 18 metri și alte numeroase ocazii de gol, în special pe parcursul reprizei secunde.

Poli Iași a început meciul în formula: Brînză – Martac, Lică, Plămadă, Finică – Vașvari (căpitan) – Dumitru, Marchioni, Fică,  Karachanakov – Tomczyk, pe parcursul întâlnirii fiind introduși în teren Ștefanovici, Kouadio, Tincu, Anton, Fr. Cristea, Plohotniuk, Ciubăncan, Ciaun, Pelivan, Cracea și portarul Timur Chistol.

Ungurenașu, Hrib și Niamțu s-au antrenat separat, în timp ce portarul Dohotariu și mijlocașul stânga olandez Hunte au fost menajați.

Următorul meci-test al ieșenilor în stagiul de pregătire de la Bansko este programat duminică, 17 iulie, contra ciprioților de la Akritas Chlorakas, formație nou promovată în această vară în prima ligă.