Vino la CinemaCity din Iulius Mall Iași să vezi ultimul film Marvel – Thor: Love and Thunder, dar și drama Alcarras

 

Universul Marvel revine pe marile ecrane din Cinema City Iulius Mall Iași și readuce în atenția publicului unul dintre cei mai apreciați super-eroi: Thor. Tot la Cinema City urmează o peliculă unică, unde au jucat doar actori neprofesioniști și care aduce în prim-plan povestea de viață a regizorului. Vino la Cinema City din Iulius Mall Iași, unde extremele se întâlnesc pe marele ecran!

Aventură, fantezie și acțiune sunt cele trei laitmotive care se împletesc în cel mai nou film Marvel: Thor – Love and Thunder. Zeul Tunetului își unește puterile cu Regele Valkyrie, Korg și cu fosta sa iubită pentru a înfrunta un ucigaș galactic cunoscut sub numele de „Gorr the God Butcher” care vrea să anihileze specia zeilor, căutând răzbunare. Ia-ți biletele de pe site-ul Cinema City și rezervă-ți din timp locurile perfecte!

O experiență inedită este ceea ce propune pelicula Alcarras. Realizat doar cu protagoniști care nu au experiență în artele actoriei și care au pus în scenă o familie numeroasă. Acțiunea are la bază povestea de viață a familiei regizoarei și se petrece într-un sat din regiunea Catalonia, Alcarràs. Vino să vezi anul care poate fi ultimul pe care cele trei generații le petrec împreună, culegând piersici!

Fie că preferi fantasy ori drama, Cinema City din Iulius Mall Iași te așteaptă cu un caleidoscop impresionant de filme!