ANTA a extins perioada de deviere a circulației pe traseul Chișinău – Giurgiulești

Chişinău, 21 iul. /MOLDPRES/. Agenția Națională Transport Auto (ANTA) a anunţat astăzi despre extinderea perioadei de deviere temporară a circulației pe traseul M3 Chișinău – Giurgiulești, pentru vehicule cu masa totală mai mare de opt tone, transmite MOLDPRES.

„În conformitate cu demersul companiei „Automagistral Pivden” SRL, Agenția Națională Transport Auto informează operatorii de transport rutier referitor la extinderea, până la data de 31 august, a restricțiilor temporare de circulație pe traseul M3 Chișinău – Giurgiulești, pentru unitățile de transport cu masa totală mai mare de 8 tone, din cauza unor impedimente de executare a lucrărilor în șantier”, indică instituţia.

Restricțiile sunt aplicate din data de 26 aprilie curent și vizează următoarele sectoare: M3 km 165+800 – 171+200 (între vama Vulcănești și or. Vulcănești); M3 km 179+650 – 190+750 (M3 or. Vulcănești – R32 s. Slobozia Mare).

Astfel, ANTA îi atenționează asupra regimului actualizat pe operatorii de transport rutier care efectuează curse spre Portul Internațional Liber Giurgiulești și vama Giurgiulești.