Expoziție de mașini tunate și târg de Artă și Antichități: weekend pentru pasionații de tunning auto și iubitori de obiecte vintage, la Palas

Unii îşi transformă maşinile în bolizi cu sute de cai putere, alţii investesc în sisteme audio sau culori care îţi fură privirea, iar sâmbătă, 23 iulie 2022, cu toții se vor întâlni în parcul Palas și își vor împărtăși pasiunea cu alți iubitori de tunning auto, dar și cu publicul larg. Pe lângă impresionanta expoziție de mașini, vei putea face și o incursiune în lumea obiectelor vintage, la „Târgul de Artă și Antichități”, ce are loc în Atriumul Palas Mall, dar te vei bucura și de Summer Feelings pe Esplanada Palas.

Spectacol și mulți cai putere te așteaptă sâmbătă, 23 iulie 2022, în zona patinoar Palas, unde poposește echipa Custom Cars GT, care face un tur de peste 1.000 de km prin țară. High ligth-urile expoziției vor fi 30 de automobile tunate, ce pot fi admirate de pasionații care vibrează cu sunetul motoarelor puternice și care se vor putea pune la curent cu ultimele noutăți în materie de jante, lumini, vopsele, suspensii, interioare sau sisteme de sunet. Pe lângă aspectul impecabil, autoturismele speciale vor impresiona prin starea perfectă de funcționare, dar și prin poveștile care stau în spatele caroseriilor. Vino și tu să descoperi cum se îmbină designul inovator cu performanțele excepționale și tehnologia!

După ce te-ai bucurat de mașinile tunate, te așteptăm și în Atriumul Palas să faci o călătorie în timp, marcată de eleganță și rafinament, la „Târgul de Artă și Antichități”. Evenimentul are loc de vineri până duminică, în perioada 22 – 24 iulie 2022, aduce laolaltă oameni pasionați de cultură, istorie și conservarea valorilor și pune la dispoziția publicului piese cu povești încântătoare, de sute de ani. Printre exponate se vor regăsi bijuterii elegante, ceasuri de colecție, porțelanuri, argintărie, viniluri, numismatică, filatelie, piese de mic mobilier, tablouri, decorațiuni și multe alte articole. De altfel, piesele trecutului poartă cu ele semnificații pe care publicul interesat le poate afla de la colecționari.

 

Surprizele continuă și pe Esplanada Palas, unde vei avea parte de Summer Feelings cu joacă, muzică live și bunătăți!