Au fost finalizate lucrările de modernizare a terenului sintetic din Copou (GALERIE FOTO)

Municipalitatea anunță finalizarea lucrărilor de modernizare a terenului sintetic din cadrul Complexului sportive „Emil Alexandrescu”. Terenul, inaugurat în urmă cu 15 ani, se deteriorase în ultimul timp, motiv pentru care a fost nevoie de refacerea lui, astfel încât fotbaliștii de la Politehnica să-și poată efectua antrenementele în cele mai bune condiții.

Potrivit primarului Mihai Chirica, lucrările de modernizare au constat în decopertarea gazonului sintetic existent, montarea de gazon sintetic nou (cu granule de nisip și granule de cauciuc), precum și în montarea a două seturi de porți de joc (cu plase) și a două bănci de rezerve (fiecare a câte 14 locuri).

Gazonul sintetic este realizat în conformitate cu normele Uniunii Europene, agreat de Federația Internațională de Fotbal și Uniunea Asociațiilor Europene de Fotbal (UEFA) ca alternativă a gazonului natural.

Suprafața înlocuită cu gazon sintetic este de 6.135 metri pătrați, terenul de joc având lungimea de 91,10 metri și lățimea de 62,15 metri.

Lucrările au fost executate de Top Sport Solutions SRL, pentru o sumă de 748.003,23 lei, fără TVA (890.123,84 lei, cu TVA).