Serviciile door-to-door Prioripost de la Poşta Română, disponibile pe platforma colete-online.ro

Clienţii platformei colete-online.ro vor putea accesa, începând de luni, serviciul de curierat rapid „door-to-door” Prioripost al Poştei Române, direct din această aplicaţie, în urma încheierii unui parteneriat între operatorul naţional de servicii poştale şi Colete Online SRL.

Potrivit unui comunicat de presă al operatorului naţional de servicii poştale, după lansarea comenzii pe platforma colete-online.ro, coletul este ridicat de acasă, destinatarul va fi anunţat telefonic în momentul în care poate intra în posesia lui, iar angajatul Poştei Române i-l înmânează la domiciliu.

„Toate trimiterile Prioripost pe care le expediezi în calitate de persoană fizică pot fi urmărite în sistem Track&Trace, atât pe site-ul Poştei Române, cât şi pe platforma parteneră, colete-online.ro. De asemenea, serviciul Prioripost va fi disponibil cu opţiunile: ramburs (virat direct în contul expeditorului), confirmare de primire şi asigurare suplimentară la valoarea coletului. Comenzile plasate de tine pe platforma colete-online.ro vor fi preluate de curierii Prioripost a doua zi şi vor ajunge la destinaţie în 24 de ore. Prioripost este serviciul de curierat rapid door-to-door al Poştei Române care oferă un tarif competitiv pentru piaţa românească. Clienţii Poştei Române plătesc aceeaşi sumă indiferent de localitatea destinatarului, fără să îi fie percepută taxă pentru kilometri suplimentari. Colete Online oferă utilizatorilor posibilitatea să compare serviciile de curierat, atât din punctul de vedere al preţului, cât şi al performanţelor şi să aleagă serviciul preferat, cu un singur click, indiferent de furnizor”, se menţionează în comunicatul transmis, luni, AGERPRES.

Colete-online.ro este cea mai mare aplicaţie online de intermediere a serviciilor de curierat la nivel naţional. Societatea Colete Online SRL este o firmă 100% românească ce a intermediat, în anul 2021, peste un milion de colete şi a avut o cifră de afaceri de peste 2,6 milioane de euro.

Poşta Română este liderul de piaţă în sectorul serviciilor poştale şi deserveşte aproximativ 19 milioane de români, printr-o reţea extinsă de 5.500 de oficii poştale. În prezent, compania se află în proprietatea statului român, reprezentat de Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării (93,52% din pachetul de acţiuni) şi Fondul Proprietatea (6,48%). AGERPRES