Breaking News

BCR Iași Open – ziua a treia. Ana Bogdan, victorie fără emoții în fața Oanei Simion

Miercuri, în cea de-a treia zi a turneului BCR Iași Open, pe terenurile Bazei Sportive de la Ciric au fost programate nu mai puțin de nouă meciuri, cinci de pe tabloul principal și patru la dublu.

În primul meci al zilei, de la ora 13.00, pe terenul central, s-au întâlnit două jucătoare venite din calificări, Darya Astakhova (Rusia) versus Cristina Dinu (România). victoria revenindu-i rusoaicei, scor 6-2, 6-2.

Tot de la ora 13.00, dar pe terenul nr. 5, s-a disputat întâlnirea dintre Rebeka Masarova (Spania) și Nastasja Schunk (Germania). După un meci spectaculos, Masarova a câștigat, scor 4-6, 7-6, 6-4, calificându-se în sferturi.

Ana Bogdan nu a avut nicio emoție în duelul cu Oana Simion, debutantă pe tabloul principal al unui turneu WTA, câștigând clar cu scorul de 6-0, 6-2.

În ultimele două meciuri, programate pe terenul central, în cadrul sesiunii de seară, Maja Chwalinska (Polonia) a trecut de Olga Danilovic ((Serbia), scor 7-6, 6-4, iar Panna Udvardy (Ungaria) de Reka Luka Jani (Ungaria), scor 6-0, 7-6.

În ceea ce privește meciurile din optimile probei de dublu, miercuri s-au înregistrat următoarele rezultate:

  • Beatrice Gumulya/Olivia Tjandramulia (Indonezia/Australia) – Paula Ormaechea/Prarthana Thombare (Argentina/India) 6-1, 7-5
  • Angelina Gabueva/Anastasia Zakharova (Rusia/Rusia) – Camelia Hristea/Ștefana Lazăr (România/România) 6-0, 6-3
  • Anastasia Detiuc/Elixane Lechemia (Cehia/Franța) – Briana Szabo/Lavinia Tănăsie (România/România) 6-3, 6-2
  • Darya Astakhova/Andreea Roșca (Rusia/România) – Ilinca Amariei/Cristina Dinu (România/România) 6-0, 7-6