Lista cu ordinea în care urmează să fie repartizate locuințele construite prin ANL va fi refăcută de municipalitate

Direcţia Fond Locativ din cadrul Primăriei Municipiului Iași anunță, într-un comunicat, că în luna septembrie va fi refăcută lista care stabileşte ordinea în repartizarea locuinţelor construite prin ANL, aprobată de Consiliul Local prin Hotărârea nr. 99/31.03.2022.

Termenul limită stabilit pentru depunerea/completarea dosarelor de obţinere a unei locuinţe construite prin ANL, destinate închirierii, este 31 august 2022, dosarele şi completările înregistrate după această dată nefiind incluse în listă. În ordinea listei refăcute se vor atribui spaţiile de locuit devenite libere după data de 27.06.2022, se mai arată în comunicatul municipalității.

În atenția persoanelor care doresc să depună pentru prima dată un dosar de locuință

Cererile tip de solicitare a unei locuințe și documentele necesare a fi anexate acestora se pot obține accesând site-ul www.primaria-iasi.ro, pot fi solicitate pe adresa de email dosare.locuinte@primaria-iasi.ro sau prin prezentare la sediul Direcției Fond Locativ din Șos. Națională nr. 43.

Dosarele cu cererile tip și actele anexă pot fi înaintate prin poştă, pe adresa Direcţiei Fond Locativ sau prin depunere la Registratura Direcţiei Fond Locativ.

Informații suplimentare pot fi obținute la nr. de telefon 0232/264.246, int.124 sau pe adresa de email dosare.locuinte@primaria-iasi.ro.

În atenția persoanelor care au deja dosar înregistrat

Puteți solicita informații privind documentele necesare reactualizării dosarului de locuință telefonic la numărul 0232/264.246, int.124, utilizând adresa de email dosare.locuinte@primaria-iasi.ro sau prin prezentare la sediul Direcției Fond Locativ din Șos. Națională nr. 43.

Documentele pot fi transmise prin poştă, pe adresa Direcţiei Fond Locativ din şos. Naţională nr. 43, prin email la adresa: dosare.locuinte@primaria-iasi.ro sau prin depunere la Registratura Direcţiei Fond Locativ. Dacă alegeţi varianta electronică veţi avea în vedere păstrarea documentelor originale pentru a le putea prezenta spre confruntare la solicitarea Comisiei sociale de analiză a solcitărilor locative.