Rose Cotton Boutique – hăinuțe 100% din bumbac și in, inspirate de copii, noul business local din Palas

 

Programul Go Local, inițiat de compania IULIUS, prin care micii antreprenori au parte de pachete de beneficii personalizate, continuă sprijinirea afacerilor locale. Rose Cotton Boutique – o locație dedicată celor mici, cu piese vestimentare versatile, este cel mai nou beneficiar al programului, care și-a inaugurat un business în ansamblul Palas. Înscrierile în cadrul Go Local continuă pe https://www.iuliuscompany.ro/golocal.

Rose Cotton Boutique se află la nivelul -3 din Palas, zona Vodafone, și vine în întâmpinarea părinților care se află mai mereu în imposibila misiune de a găsi hăinuțe calitative pentru cei mici, dar şi cu un design aparte, pentru ocazii speciale sau de purtat zi de zi. Aici, fiecare piesă vestimentară este atent croită din materiale de calitate superioară, plăcute la atingere şi confortabile.

Ideea de business Rose Cotton Boutique a prins contur la câteva luni după ce am aflat că voi aduce pe lume un copil. Am fost inspirată de  băiețelul meu, dar şi de nevoia de a proiecta şi de a crea haine personalizate, deosebite, care să reflecte cu adevărat personalitatea copiilor, având un stil diferit față de ce se găsește pe piață, dar, cel mai important, pentru a oferi calitate peste cantitate”, a declarat Oana Floriea, cea care a demarat acest business. Tot ea este și cea care gândește design-ul pieselor vestimentare, care „sunt create cu multă atenție și iubire, în atelierul propriu”.

Cu un design modern, în culori pastel, colecțiile de la Rose Cotton Boutique sunt disponibile în mai multe mărimi, de la 0 luni până la 7 ani, pentru fetiţe sau băieţeiCeremony cuprinde piese vestimentare pentru evenimente speciale, Full Bloom are hăinuțe casual, Fluffy Bunny propune salopete multicolore, cu urechiușe de iepuraș, iar Fluffy Cotton vine cu o selecție de piese de purtat zilnic.

Hăinuțele Rose Cotton Boutique sunt disponibile și online, iar ridicarea pieselor vestimentare se poate face și în cadrul locației din Palas.

Iulius sprijină în continuare antreprenorii locali și te invită să te înscrii în programul Go Local!