Parfois: O nouă colecție cu spirit young&chic

Noua colecție Parfois din Iulius Mall Iași pentru sezonul toamnă/iarnă 2022 reunește modele care se remarcă prin designul elegant și prin cromatică, dinamism, vitalitate și creativitate.

Brandul aduce un suflu nou prin detaliile inedite și prin materialele utilizate, dar și prin fusion-ul de nuanțe, atât celespecifice toamneicare te duc cu gândul la forța naturii, cât și culori aprinse precum portocaliu, verde sau galben, ce vor da o notă de personalitate oricărei ținute.Toate acestea devin simboluri ale momentelor în care vrei să evadezi prin intermediul unei plimbări boeme sau să pleci într-o vacanță binemeritată.

Încăpătoare, de mână sau mici dar compartimentate inteligent, gențile Parfois sunt potrivite oricărei femei moderne, ce își doreșteun outfit care vorbește de la sine, iar accesoriile și articolele vestimentarepe care le găsești în locație păstrează aceeași notă.

Știm că întotdeauna alegerea unei favorite devine o misiune complicată, de aceea, magazinul Parfois din Iulius Mall Iașiîți stă la dispoziție cu o gamă largă de modele exclusive, așa că nu ezita să îi faci o vizită!