Bucovina Rădăuți – Știința Miroslava 3-0. Ieșenii, departe de pretențiile unei candidate la promovare

Știința Miroslava a început cum nu se poate mai rău noul sezon al Ligii 3, pierzând la scor de forfait, sâmbătă, jocul disputat în deplasare, în compania formației Bucovina Rădăuți, una dintre contracandidatele directe la promovare. Îngrijorător este faptul că, lăsând la o parte scorul, evoluția ieșenilor a fost una departe de pretențiile unei formații care și-a propus ca obiectiv în acest sezon accederea în cel de-al doilea eșalon fotbalistic al țării.  Reușitele gazdelor au fost semnate de Ionel Stoian (min. 14), Mugurel Florescu (min. 62) și Radu Ungurianu (min. 76). De remarcat că în formația bucovineană a jucat, ca titular, și Alexandru Aftanache, fotbalist care în această vară nu a mai fost dorit de Claudiu Niculescu în lotul lui Poli Iași.

În celelalte meciuri din prima etapă din Liga 3 (Seria 1) s-au înregistrat următoarele rezultate: FK Miercurea Ciuc 2 – Ceahlăul Piatra Neamț 1-1, Rapid Brodoc – Foresta Suceava 0-2, Dante Botoșani – CSM Bacău 0-0 și Viitorul Darabani – Șomuz Fălticeni 1-4.

Etapa viitoare (sâmbătă, 3 septembrie) programează partidele: Știința Miroslava – Șomuz Fălticeni, CSM Bacău – Viitorul Darabani, Ceahlăul Piatra Neamț – Dante Botoșani, Foresta Suceava – FK Miercurea Ciuc 2, Bucovina Rădăuți – Rapid Brodoc.