Andrei Baciu, numit în funcția de președinte interimar al PNL Sector 3

Andrei Baciu a precizat că votarea sa de către conducerea PNL la şefia interimară a filialei liberale Sector 3 este „o responsabilitate politică importantă, pe care o voi trata extrem de serios”.

„Mulţumesc preşedintelui PNL, premierul Nicolae Ciucă, şi colegilor din Biroul Politic Naţional al Partidului Naţional Liberal pentru încrederea de a mă vota pentru Preşedinţia organizaţiei PNL Sector 3.  Este atât o mare onoare cât şi o responsabilitate politică importantă, pe care o voi trata extrem de serios. Mă bazez atât pe experienţa personală de 7 ani în Partidul Naţional Liberal, cât şi pe experienţa guvernamentală din ultimii ani”, a scris Andrei Baciu, miercuri pe Facebook.
El a mai spus că vrea să facă echipă bună cu toţi colegii liberali din organizaţia de sector şi din întreaga Capitală.
„Mă uit cu încredere la ce putem construi împreună, o Românie liberală şi puternică în Uniunea Europeană”, a adăugat Baciu.
Biroul Politic Naţional al PNL a decis, miercuri, desemnarea secretarului de stat Andrei Baciu ca interimar la şefia filialei PNL Sector 3, iar deputatul Gigel Ştirbu a fost numit preşedinte interimar la PNL Gorj, în locul lui Dan Vîlceanu.
(sursa:www.news.ro)