Parlament/Comisia specială pentru legile justiţiei se reuneşte miercuri; încep dezbaterile pe articole

Comisia parlamentară specială pentru legile justiţiei se va reuni în şedinţă miercuri, când va începe dezbaterile pe articole.

Potrivit unui comunicat de presă remis luni AGERPRES de preşedintele comisiei, Gabriel Andronache, Comisia specială comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru examinarea iniţiativelor legislative din domeniul justiţiei va avea următoarea şedinţă miercuri, ora 12,00, la sala „Mihai Viteazul”, la Palatul Parlamentului.

„Am decis amânarea cu două zile a începerii dezbaterilor pe articole, luând în considerare solicitarea colegilor din Opoziţie cu privire la acordarea unei perioade de timp mai îndelungate pentru a studia numărul mare de amendamente depuse la proiectele pe legi. De asemenea, Ministerul Justiţiei este de acord cu o dezbatere consolidată asupra textelor de lege în raport cu care s-au formulat observaţii”, se arată în comunicat.

Săptămâna trecută, membrii Comisiei speciale pentru legile justiţiei au stabilit ca şedinţa în care încep dezbaterile pe articole la proiectele legislative să aibă loc luni. Tot săptămâna trecută comisia a avut mai multe şedinţe în care au avut loc dezbateri generale pe aceste proiecte ale legilor justiţiei. AGERPRES